Tilmelding til diverse aktiviteter

Her finder du formular til tilmelding. Udfyld formularen og vælg aktivitet. Evt. spørgsmål kan rettes til den aktivitetsansvarlige:

Velkommen til Saxild IF

Hvor sports- og motionsglade mennesker mødes!

Saxild IF er en lille idrætsforening, der satser på gode aktiviteter for alle. Det er her vi mødes i fritiden for at få gang i de sportslige udfoldelser. Hygge og godt samvær er i højsædet.

Hvis du har en god ide eller brænder efter, at der skal være en særlig aktivitet i Saksild, så kontakt os så vi sammen kan få sat gang i noget nyt. I udgangspunktet er intet umuligt :-) Det er kun fantasien, der sætter grænserne.
 

Kontingent - betaling 

Husk altid at betaling af kontingent sker ved overførsel til foreningens konto:

Jyske Bank reg: 7250 konto: 0001940265  Husk at notere navn.
 

Kommende aktiviteter i SIF

date Fredag d. 19. august 2016
dateUgentlig gentagelse
time 15:30 - 16:30

Nyt løbehold

Søndag den 21. august kl. 10 tager vi et nyt skridt i motionens navn og opstarter løbehold. Rammerne er relativt simple. Vi mødes ved foreningslokalet Rudevej 100 (skolen) og aftaler nærmere om rute, længde og intensitet. 
Så vil du have selskab til løbeturen, så mød op søndag. 
Kontaktpersoner:
Anders Kristian: krogager@gmail.com
Torben: toblum@outlook.dk

Danseglad i Saksild?

Nu har både børn og voksne mulighed for dansetræning i Saksild: tirsdag kl 20 er der dans fra de varme lande - et hold, hvor det handler om at slippe danseglæden løs og få gang i hofterne til musik fra nær og fjern. Vi danser et miks af stilarter på et niveau, som så vidt muligt tilpasses deltagerne, så alle kan være med! Onsdag kl 17 er der dans for børn fra 7-10 år - her er det grundlæggende dansetræning og lette koreografier på et hold, hvor dans og bevægelsesglæde er i fokus.

Herreholdet klør på!

Herreholdet fortsætter den benhårde træning onsdag kl. 20. Nu med en lille løbetur og derefter fitness på plænen foran kulturhuset.